Марки
 
Количка
0 продукта
 
Категории
 
 
 
 

Условия за ползване

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

www.asa-accessories.com

 


 

Политика за защита на личните данни

 

1. Идентификационни данни на администратора и координати за връзка

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД ЕИК/ПИК 204180722

Седалище на фирмата гр.Костинброд, телефон: 0988824039 / вайбър: 0988824039 / имейл: asa.fashion@mail.bg

Ние се отнасяме много сериозно към управлението на личните данни, съобразно текущото законодателство, както и Регламент 2016/679 на Европейския съюз (GDRP). Данните и личната информация, предоставена от посетители и потребители, се използва от сайта за управление на поръчки, за доставка на продукти и услуги, за обработка на плащания, за комуникация с посетителите и потребителите относно поръчки, продукти, услуги и промоционални оферти.

Личните данни са информация, която служи за Вашата поръчка, т.е. име, електронна поща, адрес, IP адрес, последната информация ние я получаваме ако поръчвате през формата за поръчка в сайта. АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД, под никаква форма няма да събира Ваши лични данни, освен необходимите за Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.

Сайта www.asa-accessories.com , собственост на АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД, няма да използва предоставените от вас данни, за други цели освен за обработване и изпращане на поръчката ви. С цел подобряване на политиката на фирмата по отношение на защита на личните данни, при възникване на въпроси, моля да се обръщате на посоченият телефон на сайта.

 

2.Къде се съхранява личната информация?

Личните данни се съхраняват на сървърите на сайта, на територията на Европейския съюз. Никакви данни не се съхраняват извън Европейския съюз.

 

3.Как е защитена личната информация?

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД защитава личната ви информация с помощта на най-новите технологии и мерки. Централизирано съхраняване на личните данни в сайта с ограничен достъп само за 1 конкретен служител на фирмата. Използване на високо технологични решения в областта на информацията, нейното съхранение и обработване, като защити с пароли, съвременен антивирусен софтуер, криптирани канали за достъп и други. Разработване на процедура за уведомяване на надзорните органи в законовите срокове при евентуална загуба, кражба или неправомерен достъп от трети лица и уведомление на субектите, ако има висок риск за правата и свободите им.

 

4.Каква лична информация се събира?

- При използване на Лайв Чата ние получаваме: Лична информация споделена доброволно от потребителя: емейл адрес, име, телефон, ,адрес за доставка-ако поръчвате през тази форма. Автоматично ние получаваме още: Държава / Регион, Град и IP адрес. Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Или за да ви отговорим на отправено съобщение към нас чрез Лайв Чата. Сайта ви гарантира, че въпросните лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица или използвани за цели, различни от гореспоменатите.

- Лична информация на регистриран потребител: Лична информация споделена доброволно от потребителя: . При регистрация: име, адрес, телефон, емейл, IP адрес. . При поръчка: адрес за доставка, адрес за плащане. Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане, изпълнение и доставка на вашите поръчки чрез куриерски фирми, както и за връзка с вас в случай на възникнали проблеми или необходими уточнения, свързани с поръчката. Сайта ви гарантира, че въпросните лични данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица или използвани за цели, различни от гореспоменатите.

 

5. Създаване на профил и управление

Всеки потребител при регистриране на профил въвежда информацията по-горе и е отговорен за нейната достоверност. При регистрация той въвежда свой емейл и телефон и всяка комуникация свързана с личните данни, с поръчка и изпълнение на поръчка се провежда само и единствено на регистрирания емейл и телефон. Отговорност на потребителя е да съхранява данните си за достъп(емейл и парола) и в случай на необходимост трябва да уведоми админстрацията за неоторизиран достъп чрез потребителския акаунт. На страницата на профила си, потребителят може да променя личната информация. Администрацията не е отговорна по никакъв начин за достоверността на въведената информация.

 

6.Как се ползва личната информация на потребителите?

- Тези ваши лични данни, които ние получаваме от вас, ще бъдат използвани единствено за обслужването ви като потребители на сайта–за приемане и изпълнение на вашите поръчки и връзка с вас в случай на възникнали проблеми или допълнителни уточнения, свързани с поръчката. Сайта ви гарантира, сигурността на личните ви данни.

- Игри, инициативи и комуникация в социалните мрежи Данните получени от тези мероприятия ще се ползват само за целта на мероприятието.

- Контакт с нас, обаждане по телефон, уведомяване за наличност на стока Данните получени при комуникация със служителите на сайта се ползват само за нуждите, за които са получени.

- Техническа поддръжка и сигурност-с цел добра работа на сайта, сигурност на информацията и предотвратяване на злоупотреби, оторизирани технически фирми могат да имат достъп до личните данни. Технически и организационни мерки за сигурност при обработката:Цялата информация, която получаваме за Вас, се съхранява на защитени сървъри и сме изпълнили технически и организационни мерки, които са подходящи и необходими за защита на Вашите лични данни.

- Моля, имайте предвид, че въпреки предприетите от нас мерки за защита на Вашите данни, прехвърлянето на данни през интернет или други отворени мрежи никога не е напълно защитено и съществува риск личните Ви данни да станат достъпни до неупълномощени трети страни.

- Ние не събираме съзнателно лична информация от деца на възраст под 14 години. Ако установим, че сме събрали такава, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро.

Ние не събираме и не обработваме чувствителни и био метрични данни, както и други такива несвързани с основната ни дейност, както и предоставени ни от трети лица или от публични регистри.

Всички посочени по-горе контрагенти са в договорни отношения с нас и имат задължението да не разкриват наша информация. Те също са регистрирани като администратори и като обработващи лични данни и носят отговорност за опазването й. Разкриването на каквато и да е лична информация е възможно единствено в случаите, когато тя е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират такава при спазване на нормативно установения ред.

Услугите, които предоставя сайта www.asa-accessories.com предполагат предоставяне на Лични данни като име, адрес, телефон , e-mail, IP адрес .

Сайта www.asa-accessoriesi.com в това число и АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД не събира данни с категория специални данни по смисъла на чл. 9 и 10 от Регламент (ЕС) 2016/679 . С това съгласие вие се задължавате да не изпращате такива данни през сайта, като например:

⁃ данни, разкриващи Вашия расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения, членство в синдикални организации, нито Ваши генетични данни, биометрични данни, данни за здравословното Ви състояние, за сексуалния Ви живот или сексуалната Ви ориентация, или данни, свързани с Ваши присъди и нарушения.

⁃ документи за самоличност, както и ЕГН, номер на паспорт/лична карта и др. подобни.

 

7.Задължително ли е предоставянето на лични данни

Предоставянето на личните ви данни в сайта е напълно доброволно по ваше желание. Физическото лице или Фирма само преценява дали иска да поръчва от сайта и доброволно оставя своите данни необходими за регистрация на сайта и за поръчка през сайта. Има необходими данни за доставка без които ние не можем да ви изпратим поръчаните стоки и вие да ги получите. И без тях не може да се осъществи покупка-продажба.

 

8.Права на лицата, чиито лични данни се обработват

Ние уважаваме вашето право на достъп и контрол на вашата информация и ще отговори АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД на Вашите искания за информация и където е приложимо, ще коригира, промени или изтрие личната ви информация.

- Право на достъп до и право на прозрачна информация

- Право на коригиране на личните данни

- Право на изтриване на личните данни

- Право на ограничаване на обработването

- Право на преносимост на данните

- Право на възражение

- Право за оспорване на автоматичната обработка

- Оттегляне на съгласието

- Право на уведомяване на субекта на лични данни при пробив

 

9.Срок за съхраняване на личните данни

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД ще задържи предоставената и от вас лична информация за период, необходим, за да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата ни политика за защита на личните данни, или ако по закон не се изисква да я задържи за по-дълъг период.

 

10. Линкове, насочващи към сайтове на трети страни

Платформата може да съдържа връзки към уебсайтове или приложения на трети страни. Ако кликнете върху някоя от тези връзки, имайте предвид, че всеки има собствена политика за поверителност. Не контролираме тези уебсайтове / приложения и не носим отговорност за тяхната политика. Когато напускате Платформата, Ви препоръчваме да прочетете съобщението за поверителност на всеки уебсайт, който посещавате. Свързване със социални мрежи: Някои наши страници предлагат споделяне със социални мрежи и информацията за вашето посещение на сайта може да бъде споделена с трети страни като Facebook, Google и др. Тези трети страни могат да получат информация за посещението Ви на сайта, както и да добавят бисквитки на Вашето устройство. Ние нямаме контрол върху тази информация и препоръчваме да се информирате директно за политиката им. Ако не искате да споделяте информация за посещението си в нашия сайт, моля не споделяйте съдържание и излезте от профила си в социалната мрежа преди посещението на сайта.

 

Тези Правила за защита на личните данни влизат в сила от 24.05.2018 година.

 

АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД се води от приетата фирмена политика за защита на личните данни, която е представена от  Комисията за защита на лични данни и се ръководи стриктно от нея при съхранение на личните данни, получени от потребители в сайтовете, собственост на компанията.

 

Ако имате някакви въпроси, коментари и запитвания относно тези Принципи, не се колебайте да се свържете с нас.

 
 
 
 
 
 

ПРОДАВАЧ:

търговско дружество АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД,
 
ЕИК/ПИК 204180722
 
 
УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА
www.asa-accessories.com
  
 
 
www.asa-accessories.com е уеб-сайт, който представя възможности за закупуване на продукти онлайн.
Сайтът предлага оферти за стоки на различни производители и вносители.
Настоящите общи условия информират потребителя за начина и правилата за ползване на сайта www.asa-accessories.com
Всеки посетител е обвързан от правилата на настоящите общи условия по време на използване на уеб-сайта и пазаруване от него. 
Използването на сайта и пазаруването от него означава, че Вие сте съгласни и приемате условията за ползването на сайта.
  ..........................................................
 
1. ПОРЪЧКА:
Представената информация и снимков материал oтносно предлаганите стоки и услуги се предоставят от съответния производител или доставчик.
ASA-ACCESSORIES.COM не носи отговорност за съдържанието на тази информация, за несъответствие на данните или заблуждаваща или непочтена реклама, по смисъла на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Поръчването от сайта ASA-ACCESSORIES.COM представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и ASA-ACCESSORIES.COM
При поръчката клиентът задължително посочва e-mail, телефон и точен адрес за осъществяване на доставка. За издаване на фактура се попълват данни за фирмата или ЕГН за физическото лице.
Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва ASA-ACCESSORIES.COM със задължението за изпълнение на доставката.
 
 ..........................................................
 
2. ДОСТАВКА:
Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или офис на Еконт.
Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
Поръчаната от клиента стока се доставя до 1-2-3 работни дни или ако има изрично уговорено друго времево време за доставка между продавача и купувача. Доставката е до посочения от клиента адрес или офис на Еконт, при условие, че адресът е посочен правилно и е валиден.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида и и ползвания транспорт за доставка.
Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ASA-ACCESSORIES.COM се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката.
Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването и от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.
Пратките се изпращат с опция „Преглед“ или „Преглед и тест“ преди да се заплати стойността им. В случай на нараняване или счупване това трябва да се установи пред  служителя на Еконт Експрес още преди да бъде заплатен  продукта.
Продавачът не носи отговорност, ако пратката е счупена или наранена без това да бъде установено пред служителя на Еконт Експрес при получаването и.
Претенции за некомплектованост на артикула се обслужват само в момента на неговото получаване. 
 
 ..........................................................
 
3. ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА:
 
Клиентът поръчал стока от сайта ASA-ACCESSORIES.COM, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:
-Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката;
-Ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;
-Ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на първоначално оферираната в страницата на ASA-ACCESSORIES.COM ;
-При условията на чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ.
Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.
Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.
За случаите на отказ за получаване на стоката се съставя протокол в момента на доставката. Ако клиентът откаже подписването на протокола, се приема, че отказът му за получаване на стоката е неоснователен и той дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.
След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира и да иска връщането и и възстановяване на платеният наложен платеж от него в следните случаи:
-Ако стоката има съществен недостатък или несъответствие, които не са могли да бъдат установени при обикновен преглед на стоката;
-В случаите на чл.69, ал. 3 от ЗЗППТ.
 
 ..........................................................
 
4. РЕКЛАМАЦИИ СЕ ПРИЕМАТ КАКТО СЛЕДВА:
 
4.1 В 14-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.
4.2 Транспортните разходи са за сметка на клиента.
4.3 Ако е налице несъответствие между поръчана и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок от 72 часа след заявката на клиента и извършен оглед за установяване на несъответствието.
 
..........................................................
 
5.ВРЪЩАНЕ:
 
5.1 Продукт закупен от сайта ASA-ACCESSORIES.COM може да бъде върнат до 14 дни след получаването му, съгласно чл.55,ал.1 от закона за защита на потребителите(ЗЗП). Същият, трябва да бъде в цялостна опаковка, без нарушаване на целостта на опаковката и следи от употреба. Крайният срок завръщане се смята спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок от датата на която клиента е получил стоката.
 
 
5.2 Когато решите да върнете стока закупена от сайта ASA-ACCESSORIES.COM, трябва да се свържете с нас на и-мейл asa.fashion@mail.bg като ни посочите номера на товарителницата /номер на получената пратка/, подробно описание на рекламацията или причината на връщане. Като с настоящето писмо ни уведомите че се отказвате от сключеният от нас договор за покупка на следните стоки
.......................................................... /давате описание на продукта закупен от вас / и посочвате кога стоката е получена.
"Стоката е получена на ...................... /посочва се датата на получаване от потребителя/
.................................................................................../Име на потребителя/
Гр./с...................................................................... /Адрес на потребителя/
 
...................                                                                             ..................................
/Дата/ ... "                                                                                                            
Срокът за връщане е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.
 
-В случай на връщане на стока и на изплатената от него сума, клиента трябва да ни изпрати "разписка за прием на паричен превод", която е получил при получаването на пратката и която играе ролята на касов бон. За направеното от клиента плащане куриерска фирма Еконт Експрес издава разписка за  пощенски паричен превод на стойността на платената от вас сума. Тази разписка е законов признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.
 
-Клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума в 10 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него на имейл asa.fashion
 
-Връщането на стоката трябва да е чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Разходите за връщане на стоката, както и разходите за получаване се заплащат от потребителя и няма да бъдат възстановени.Стойността на продукта се изплаща по банков  път, след като ни изпратите IBAN и BIC на вашата банкова сметка.
 
-Сумата на стойността на върнатите продукти - без  сумата за куриерските такси, която сте заплатили, ще ви бъде изплатена по банков път не по-късно от 10 дни.
 
-При желание за връщане на стока, тя трябва да бъде изпратена / доставена до:
гр.София
офис на Еконт Експрес: Илиенци-1ва база
получател: Албена Андонова
телефон за връзка: 0988824039
5.3 Случай в които не се позволява връщане на стока:
-Ако не са изпълнени указанията в точка 5.2 и 5.3 
-Ако върнете продукт/ти които са повредени или променени от вас след момента на получаване.
 
Сайта www.asafashion.com спазвайки „Закона за защита на потребителите“(ЗЗП) запазва правото да откаже връщане на продукт.
 
..........................................................
 
6. ПОДМЯНА НА ПРОДУКТ:
 
6.1 Продукт закупен от ASA-ACCESSORIES.COM може да бъде заменен до 14 дни след получаването му. Продукта, за да може да се подмени трябва да бъде в цялостна опаковка, да не е носен, да не е използван. По него не трябва да има видими белези от използване, като аромати, петна, драскотини, захабяване, дефекти причинени от неправилното му използване.
 
6.2 Какво трябва да направите, за да подмените продукта:
-Преди да предприемете подмяна на продукт, трябва да се свържете с нас чрез и-мейл asa.fashion@mail.bg и да ни известите за своето решение. Може да подмените продукта с друг продукт от същият вид, но в различен цвят или размер /ако има такива/ или с друг артикул от друг вид, но на същата продажна цена или по-голяма, като разликата в сумата трябва да доплатите при подмяната с наложен платеж. Разходите по доставката са за ваша сметка. 
-След като получим върнатия продукт и се уверим, че са спазени всички указания в срок от 1 до 10 календарни дни продуктът който сте избрали за подмяна ще ви бъде изпратен, като преди това ще бъдете уведомени за това. Разходите по доставките се поемат от клиента.
 
6.3 Случай при които не се позволява да се подмени продукт:
-Ако не са изпълнени всички условия от точка 5.1 и 5.2 и 6.1 и 6.2
-Ако искате да подмените продукт/и изпратени с наложен платеж или доставка за наша сметка.
-Ако искате да подмените продукт/и и ги изпратите с друга куриерска фирма.
 
..........................................................
 
7. ГАРАНЦИИ:
 
7.1 Продавачът Албена  Андонова-АСА ЕООД предлага стоките с гаранция за съответствие на стоката с договора в съответствие с действащото законодателство и гаранционната политика на производителя или официалният дистрибутор на стоката. Изключение правят някой категории стоки, които поради естеството си не могат да имат гаранции. Гаранционните сертификати ще се изпращат на клиента на хартиен носител заедно с поръчания продукт. В случай, че купувачът не ни уведоми за липсата на гаранционен сертификат в рамките на четиридесет и осем часа /48 часа/ от получаването на стоката на и-мейл asa.fashion, ще се счита че такъв е предоставен от продавача.
За продуктите, изискващи монтаж е задължително той да бъде извършен от оторизиран сервиз. Гаранцията на продукта няма да важи, в случай че е извършен монтаж или ремонт в неоторизиран център или неоторизирано лице.
 
7.2 Гаранцията не покрива никой от следните случай:
- Дефекти причинени от неправилна употреба или монтаж (претоварване, механични повреди, сътресение, удар, въздействие на температура, влага,течности, прах, храна, напитки, предмети, растения, животни, насекоми, токсични вещества или други фактори извън допустимите гаранции) , използването на продукта по начин различен от описания в указанието за употреба.
-Повреди причинени от токов удар или работа с нестандартна захранваща мрежа.
-Ремонт извършен от неоторизиран сервизен център или неоторизирано лице.
-При работа с нестандартна захранваща мрежа, с други неподходящи или нестандартни устройства, с нестандартна кабелна мрежа, неоригинални зарядни устройства, батерии, консумативи, носители и др.
 
..........................................................
 
8. ДЕФЕКТЕН  ПРОДУКТ:
 
В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента трябва да се свърже с нас чрез и-мейл asa.fashion@mail.bg, като задължително остави телефон за контакт и и-мейл за кореспонденция. 
 
..........................................................
9.ОЩЕ УСЛОВИЯ:
 
9.1 Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта  ASA-ACCESSORIES.COM с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения.
 
9.2 Потребителите на сайта ASA-ACCESSORIES.COM нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на ASA-ACCESSORIES.COM. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като снимков материал, модели, статии, както и др. са собственост на сайта. При копирането и използването им за цели извън обичайната дейност на сайта и неговото оптимизиране ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права - чл.93е, ал. 3 във вр. с чл. 94.
 
9.3 Потребителите на сайта www.asaoferti.com нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта ASA-ACCESSORIES.COM.
 
9.4 Потребителите нямат право да претоварват сайта www.asaoferi.com с фиктивни заявки или друга информация (flood).
 
9.5 Потребителите нямат право да ползват sreenshot на сайта без изрично разрешение на ASA-ACCESSORIES.COM.
 
9.6 Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.
 
9.7 Сайта си запазва правото да променя дизайна на сайта, което включва преместване, изтриване, променяне и добавяне на нови елементи към него.
 
9.8 Сайта си запазва правото във всеки един момент да актуализира променяйки тези условия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.
 
 ..........................................................
 
ЗА ВРЪЗКА С НАС:
АЛБЕНА АНДОНОВА-АСА ЕООД
ЕИК/ПИК 204180722
телефон: 0988824039 / вайбър: 0988824039
и-мейл: asa.fashion@mail.bg