Марки
 
Количка
0 продукта
 
Категории
 
 
 
 

Поръчки и доставки

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Доставката до Вас на избраните продукти става с куриерска служба "Еконт Експрес"-една от водещите куриерски фирми в България.

Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуалния офис и да подготвяте Ваши пратки (влизайки във виртуалния си кабинет е-Eконт).
Всички Ваши пратки, подготвени и изпратени от сайта към Вас ще пътуват с 10% отстъпка от цената на куриерската доставка.  

Пазаруването е изключително опростено, с една единствена цел – удобство за нашите клиенти. Можете да поръчвате с регистрация и без регистрация. Когато регистрирате профил в нашия магазин ще можете да пазарувате по-бързо, ще получавате допълнителна информация за продуктите и ще можете да разглеждате хронологията на вашите поръчки. Данните, които въвеждате по време на своята поръчка са строго поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас продукти. 
Доставката се извършват от град София чрез куриерска фирма Еконт Експрес и е за сметка на клиента. След като сте направили поръчка в рамките на 1-2-3 работни дни ще получите пратката от куриера на посоченият от Вас адрес или офис на Еконт във вашият град. Плащането се извърша на ръка когато куриера Ви достави пратката. 

Куриерските доставки на Еконт се извършват както до адрес, така и до техен офис. Ако изберете услугите на Еконт до офис, моля уведомете в поръчката кой е най-близкия и удобен за Вас. В случай, че не е попълнена допълнителната информация ние ще Ви уведомим с електронна поща или обаждане до кой офис е изпратена и от къде може да получите пратката. 

Цената на куриерска услуга се начислява според тарифите на куриерска фирма Еконт.
Срокът за доставка на налични стоки е 1 или няколко дни в зависимост от посоченото от Вас населено място и избрания начин на доставка.

Всички поръчки преди да се пристъпи към доставка се удостоверяват задължително от подателя! За целта ние ще Ви потърсим на предоставения от Вас телефон или имейл. След като потвърдите поръчката си ще Ви уведомим дали разполагаме с наличност на продуктите и съответно за какъв срок ще ги получите.

Поръчки направени след 13 ч. в делнични дни се обработват на следващия ден, а тези в почивни и празнични дни се обработват и пускат за доставка в първия работен ден.

Упоменатите по-горе методи на доставка включват наложен платеж, който се заплаща при получаване от куриера или от съответния офис .

Ако желаете фактура, то моля да посочите фирмените си данни когато поръчвате  или да ни уведомите същевременно при потвърждаване на поръчката по телефона.

ASA-ACCESSORIES.COM Ви предоставя възможността да видите съдържанието на предоставените стоки преди да ги заплатите, ако изберете доставка с куриер до адрес или техен офис.

Точната цена на Вашата доставка можете да проверите на посочения по долу тарифен калкулатор на ЕКОНТ. Можете да избирате изпращане от офис до адрес или от офис до офис. Пратки, които се доставят в събота Еконт ги таксуват допълнително с +2.40 лв, поради което ASA-ACCESSORIES.COM ще изпраща за получаване в събота само при изрично писмено (чрез email) искане от клиента.
 
 
ЕКОНТ ЕКСПРЕС  : Тарифен он-лайн калкулатор за доставки 
http://www.econt.com/tariff-calculator/ЕКОНТ ЕКСПРЕС: Куриерски услуги в България http://www.econt.com/tariff-parcel/